En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yüzının belirtik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

1 mm veya henüz lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına göre çok elan iyi ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının bedelı da 4000 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Her yangın merdiveninin her iki yönında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binaların konstrüksiyonsına makul kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı konstrüksiyonsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu basamak faziletli birinci sınıf yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) omurga amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki yaman, yangın, gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların vesair katlara geçişini engellemek yahut muhtemel başüstüneğu derece geciktirmektir.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Kullanılan kapı fitili derunin duman sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz bozuk üretim sağlanabilir.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde iblağ etmek olduğu dâhilin, olabilir olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini peylemek için önlem hileınmaktadır.

Kayranında bilirkişi ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye onat yangın merdiveni yangın kapısı üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en orantılı fiyatlarla malik bulunmak derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Report this wiki page